Александра Димитрова
"Получената стока удовлетвори нашите изисквания. Приятелското отношение на New Interior също ни направи впечатление."
управител, хотел "Будапеща"

Спално бельо

   Предлагаме на вашето внимание спалното бельо състоящо се от 3 части. Включва долен чаршаф, плик и калъфка за възглавница.

 

   New Interior e производител на спално бельо. За разлика от повечето фирми в текстилния бранш ние предлагаме на нашите клиенти богат избор от платове.

 

   Нашите специалисти ще ви посъветват за най-подходящото спално бельо, което можете да изберете в съответствие с вашия бизнес. Взима се впредвид вашия хотел, къща за гости, пансион издържливостта, вида, който искате да постигнете и др.

 

   Най-често предпочитаните платове са: Ранфорс, Хасе (100% Памук), Памук-Полиестер и Памук-Сатен.


   Ранфорсът е материя, която бива тъкана по определен начин. Преработва се от 100% Памук. Има много положителни качества – здравина с ниска свиваемост, мекота, през зимните дни създава усещане за топлина, а през летните за прохлада. Спалното бельо от ранфорс се пере и глади лесно. Издържа за голям период от време, което наред с другите му качества го превръща като един от най-честите избори на хотелиерите.

 


    Памук-сатен е плат комбинация от памук и сатен, избор на хотелите търсещи класа и изтънченост.Лидер е при хотелите от по-висок клас. Безспорно памук-сатенът има перфектен външен вид, който ще привлече окото на вашия клиент и ще подобри интериорния вид на стаята. Освен вида си той притежава и други качества - привлича влагата, има дълъг живот без да променя вида си. Има прилика с коприната, но е на значително по-ниска цена. Спалното бельо от памук-сатен носи гаранция за спокойствие и качествен сън.

 


  Хасе или 100% Памук е сигурен избор. Гаранция за издържливост, мекота и добър външен вид. Има антиалергични качества и е напълно натурална материя. Устойчив е на често пране и силни перилни препарати. Той „диша“ т.е лесно пропуска въздуха, което го прави комфортен за спане.

 


   Памук-полиестер е комбинация, която се отличава с изключителна здравина, издържливост и ниска свиваемост. Препоръчваме го за болници, семейни хотели, които търсят спално бельо, което да запази качествата си за дълго време. Прибавеният към памука полиестер не позволява свиваемост и удължава живота на плата. 

 

 

 

 

 

ra-5656fcfe93a58618