Ангел Зенков
"Когато става въпрос за нашите кърпи и халати разчитаме на New Interior. Тяхните продукти са наистина издържливи и качествени."
собственик, Фитнес и СПА

За нас

    New interior е изцяло нов проект на „Кетертекс“ ЕООД - една от водещите фирми на българския пазар във вноса ,производството и търговията с домашен текстил - спално бельо, възглавници, олекотени завивки, кувертюри, одеала, покривки за маса, пердета, кърпи, халати и други текстилни аксесоари.

   След дълги години на българския пазар ние от „Кетертекс“ ЕООД се утвърдихме като сериозен и надежден търговец. Дойде моментът, в който искамеда предадем нашите качества, опит и професионализъм на новия ни проект наречен New interior.

   Фирмата ще помогне на хотели, фитнес и спацентрове, болници, детски градини, ресторанти и други да направят текстилното си обзавеждане с качествени продукти, на конкурентна цена от професионалисти в текстилния бранш.

Какво ни прави по-различни от останалите фирми на пазара с текстил?

   Ние сме съсредоточени изцяло върху текстила за професионалисти. Нашите продукти са създадени да покрият и най-големите очаквания на собствениците и управляващия персонал.

   Разполагаме с голямо разнообразние от продукция и предлагаме оригинални решения за всеки вкус като работим и върху индивидуални поръчки.  Фирмата ни разполага със собствен транспорт като цели максимално да улесни нашите клиенти.

   При интерес нашите търговски представители могат да дойдат на място и да ви покажат мостри от нашите продукти.

 

ra-5656fcfe93a58618